Tijdens de jaarvergadering op 16 februari is de nieuwe clubkleding gepresenteerd!

De nieuwe kleding is mogelijk gemaakt dankzij de volgende sponsoren: Eijkerbouw Bouw en Timmerbedrijf, Plus Kleijnen, DUO vertaalburo en Broqua Tweewielers.

Een jaar lang hebben de kledingcommissie en het bestuur toegewerkt naar dit moment. De kledingcommissie, bestaande uit Arco van Diggele, Pedro Lebens, Jos Schippers, Maurice Willems en Herman Zwakenberg, hebben menig avondje gediscussieerd over leveranciers, kledingsnit en kleurstelling. Met een resultaat om trots op te zijn!

 

Presentatie kleding

De nieuwe kleding werd enthousiast ontvangen door de leden. Het feit dat voor de presentatie twee jonge dames bereid waren gevonden deze te showen, zal hier ook aan bijgedragen hebben. Maurice Willems leidde de presentatie op professionele wijze.

 

 

Sponsoren

De aanwezige sponsoren werden door onze voorzitter Quino Thijssens bedankt voor hun geweldige bijdrage in de kosten van de nieuwe clubkleding.

Patrick Spronck, Stefan Gilissen en Pierre Spronck van bouw en timmerbedrijf Eijkerbouw:

Cyril Kleijnen van supermarkt Plus Kleijnen:

Cyril Kleijnen van Plus Kleijnen

 

Kledingcommissie

Uiteraard werd ook de kledingcommissie bedankt. Als dank is hen een heerlijk diner samen met het bestuur in het vooruitzicht gesteld.

V.l.n.r.: Quino Thijssens, Pedro Lebens, Arco van Diggele, Maurice Willems, Jos Schippers en Herman Zwakenberg.

Bekijk hier alle foto's van de kledingpresentatie

 

Eerste ritten in nieuwe kleding

Ondanks de ijzige kou in de laatste dagen van februari is de nieuwe clubkleding al uitvoerig getest door de clubleden. De kledingitems voor de winter zijn in ieder geval al goed gekeurd!

 

Het bestuur is trots op de nieuwe kleding. En wil op deze plek nogmaals een groot woord van dank uitspreken aan de leden van de kledingcommissie en de sponsoren.

 

 

 

 

 

Log in om reacties te zien of om een reactie te geven. Inloggen kan bovenaan en aan de rechterkant van het artikel.