Over TC Vliegend Wiel

TC Vliegend Wiel is een wielervereniging (toerclub) in Margraten waar iedereen wel een ploeg kan vinden waarin hij of zij zich thuis voelt. Eropuit trekken met de MTB, rustig en gezellig kilometers maken op de weg, of kijken waar je sportieve grenzen liggen; het is allemaal mogelijk bij ons. Onze vereniging heeft vier wegploegen en twee MTB-ploegen.

 

 

TC Vliegend Wiel is opgericht in 1976 en telt momenteel 80 leden, afkomstig uit Eijsden-Margraten en de omliggende gemeenten. De leeftijd van onze leden varieert van 20 tot 80 jaar. We hebben ook een damesploeg. Op zondagochtend wordt iedere week gefietst (ook in de winter!). De overige vaste fietsdagen variëren per ploeg.

Elk voorjaar houden we een fietsmeerdaagse in België, Duitsland of Luxemburg. Ook organiseren we ieder jaar een activiteit zónder fiets waaraan de leden met hun gezin kunnen deelnemen. Van nagegenoeg alle activiteiten worden verslagen gemaakt, die via onze site te volgen zijn.

Heb je nog vragen of wil je eens meefietsen? Neem contact met ons op en stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

Meer informatie over onze vereniging:

Contact en bestuur

Verenigingsnieuws

Statuten en reglementen